Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فدراسیون کشتی اذعان کرد که با وضعیت فعلی این فدراسیون، کسی نباید از این رشته توقعی در المپیک یا مسابقات جهانی داشته باشد.

طرفداری- علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی در خصوص شرایط نه چندان خوب این فدراسیون صحبت کرد.

در گفتگو با تسنیم، دبیر صحبت هایش را این گونه آغاز کرد:

بدهی فدراسیون کشتی بالای 50 میلیارد تومان است که ما را اذیت می‌کند، فعلا تا الان بدهی 50 میلیاردی رویت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ما گفته بودند که بدهی 4-5 میلیارد است و الان طلبکاران یکی یکی می‌آیند.

وی ادامه داد:

پیش از این به درستی به وزارت ورزش گزارش داده نمی‌شد. الان باید یک تصمیم مدیریتی گرفت و باید بگویم که از توان وزارت ورزش هم خارج است. این مسائل از قواره من رئیس فدراسیون هم خارج است. وزیر ورزش هم نمی‌تواند به ما اعتبار بیشتری بدهد. بدهی‌های فدراسیون هم چند علت دارد، گرانی دلار، اعزام‌های بی‌مورد و ... می‌تواند باشد. دخل و خرج فدراسیون کشتی با هم جور در نمی‌آید و ورود و خروجی با هم یکسان نیست. من امروز اعلام می‌کنم هیچ توقعی از کشتی نداشته باشیم. کشتی هم اوضاع فنی و هم مالی‌اش خوب نیست و یک واقعیت است و  3 سال زمان می‌برد تا درست شود. 

رئیس فدراسیون کشتی در واکنش به این موضوع که احتمال تغییر کادرفنی تیم‌های کشتی فرنگی و آزاد وجود دارد، تصریح کرد:

آقایان محمدی و بنا از افتخارات کشتی ما هستند و در چند سال گذشته به این دو عزیز کم‌محبتی شده است و 30 سال هزینه شده که این دو مربی به جایگاه الان‌شان رسیده‌اند.  من به حضور این دو عزیز افتخار می‌کنم و احتیاج به حکم ندارند و تا جایی که خودشان بخواهند از این دو مربی استفاده خواهیم کرد. 10-15 سال پیش فدراسیون کشتی با 10-15 نفر اداره می‌شد ولی الان 77 نفر در فدراسیون کار می‌کنندو با مربیان به 113 نفر می‌رسند و سالی 8 میلیارد تومان هزینه حقوق این افراد است. 

دبیر در پاسخ به این سوال که  سازمان بازرسی و فراکسیون ورزش مجلس در اتفاقات فدراسیون کشتی نظارتی نداشته‌اند، عنوان کرد:

من به وزیر ورزش هم اعلام کرده‌ام، ما الان می‌توانیم از حسابرس هم شکایت کنیم. من مدارک جدید را به حسابرس داده‌ام و 12 شهریورماه مجمع فوق‌العاده گذاشته‌ایم و به مجمع هم خواهیم گفت که وضعیت فدراسیون کشتی قرمز است و باید یک تصمیم مدیریتی گرفته شود و  مجلس و دولت ورود پیدا کنند و کارها درست شود. ما اگر پول نداشته باشیم امیدها و نونهالان را به مسابقات اعزام نمی‌کنیم. فدراسیون کشتی یک فدراسیون نیست، کشتی هر رشته‌ای که در آزاد دارد در رشته فرنگی هم دارد. و مثل فدراسیون بسکتبال  نیست که به طور مثال فقط 5 تیم داشته باشد. در کشتی به این صورت نیست و ما در رشته فرنگی و آزاد در مسابقات مختلف شرکت می‌کنیم. 

وی اضافه کرد:

من به آقای صالحی امیری هم گفته‌ام که به وزنه‌برداری با 2 سهمیه یک میلیارد و 800 میلیون تومان می‌دهید و به کشتی با 12 سهمیه 2 میلیارد می‌دهید. کمیته ملی المپیک در سال 92، با دلار 3 هزار تومانی، 5 میلیارد به فدراسیون کشتی کمک می‌کرد، اما امروز با دلار 11 هزار تومانی 2 میلیارد می‌گیریم. امیدوارم ظرف 2-3 روز آینده به کشتی کمک شود، چون 2 ماه است که کادرفنی و پرسنل حقوق نگرفته‌اند. ببینید هزینه‌های ما فقط پول بلیت نیست وقتی 45 نفر را می‌خواهیم به مسابقات بین‌المللی بفرستیم خیلی هزینه‌ داریم. ما باید در مسابقات جهانی قزاقستان 100 هزار یورو از بدهی‌های خود را با اتحادیه جهانی کشتی تسویه کنیم و اگر این کار صورت نگیرد به مشکل برمی‌خوریم.

دبیر در پایان گفت:

ما مسابقات نونهالان را پیش رو داریم، من به رئیس هیئت‌ها، مربیان و کشتی‌گیران اعلام می‌کنم اگر متوجه شویم که مربی‌ باعث وزن کم کردن کشتی‌گیران جوان و نوجوان ما شده است، هم کارت مربیگری‌اش را باطل می‌کنیم و هم نمی‌گذاریم دیگر مربیگری کند چون با این کارشان آینده کشتی‌گیران ما را نابود می‌کنند. 

منبع: طرفداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۵۸۵۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت دبیر از تصمیم اتخاذ شده برای «یزدانی»/ربطی به «تیلور» نداشت

علیرضا دبیر در گفت و گو با خبرنگار مهر در مورد حسن یزدانی و تصمیمی که فدراسیون کشتی برای اعزام او به مسابقات مجارستان بدون انجام رقابت با کامران قاسم پور گرفت، توضیح داد و تاکید کرد که طبق چرخه، تصمیم اتخاذ شده در مورد حسن یزدانی حق او بود ضمن اینکه برای‌مان طلای المپیک مهم است نه کشتی گیری که اعزام می شود.

حسن یزدانی یکی از چهار کشتی گیر ویژه ایران است

وی با تاکید بر اینکه حسن یزدانی یکی از اسطوره های کشتی ایران است، گفت: اول این را بگویم که همه قهرمانان ما عزیز هستند اما چهار نفرشان ویژه تر هستند، مرحوم پهلوان تختی، عبدالله موحد، حمید سوریان و حسن یزدانی. در واقع حسن یزدانی یکی از چهار کشتی گیر ویژه ایران است.

تصمیمی که در مورد یزدانی گرفتیم، حقش بود

دبیر ادامه داد: دیگر اینکه طبق چرخه انتخابی تیم ملی، واقعا حق حسن یزدانی بود. با خود حسن یزدانی صحبت داشتیم و به این نتیجه رسیدیم برای اینکه هم خودِ حسن و هم ما متوجه بشویم که او از نظر بدنی کجای کار است، در مسابقات مجارستان شرکت کند. باید متوجه می شدیم که بدن حسن یزدانی به چه حد از آمادگی رسیده است، ۲۰ درصد،، ۵۰ درصد یا ۷۰ درصد، باید در این زمینه به قطعیت برسیم.

یزدانی در مجارستان نتیجه بگیرد، طلای المپیک می گیرد

رییس فدراسیون کشتی با بیان اینکه حسن یزدانی حدود ۱۰ - ۹ ماه روی تشک کشتی نبوده و تمرین کشتی نداشته است، تصریح کرد: باید متوجه می شدیم که بدن حسن یزدانی بعد از این مدت در چه حدی است. مسابقات مجارستان به او کمک می کند. اگر بدن حسن یزدانی در این رقابت ها جواب دهد اطمینان داشته باشید که یکی از شانس های طلای المپیک است.

دنبال این نبودیم که حسن و کامران را رو در روی هم قرار دهیم

با این اوصاف و تصمیمی که برای اعزام حسن یزدانی به مسابقات مجارستان گرفته شده است، تکلیف کامران قاسم پور چه می شود؟»، دبیر در پاسخ به این پرسش گفت: واقعا دنبال این نبودیم که این دو نفر را رو در روی هم قرار دهیم. کامران کشتی گیر وزن ۹۲ کیلوگرم ما است که الان وزنش ۹۰ کیلو شده است. دو روز پیش بعد از تمرین وزنش ۸۹ کیلوگرم بود. بالاخره باید پلن B داشته باشیم. آمدیم و یک درصد کتف حسن جواب نداد، تکلیف چه می شود. اگر آنها را رودر روی هم قرار می دادیم که نه حسن آمادگی خوبی داشت و نه کامران قاسم پور.

برای‌مان طلای المپیک مهم است نه کشتی گیر اعزامی

وی در این زمینه ادامه داد: واقعا در این شرایط آنها چه کشتی باید با هم می گرفتند، برای‌مان مهم نیست که چه کسی به المپیک برود، مهم این است که برای مان طلا بگیرد. به نظر من تصمیمی که در مورد حسن یزدانی و اعزامش به مسابقات مجارستان گرفته شد، یکی از بهترین تصمیم ها بود. اینگونه نه حسن را از دست می دهیم و نه کامران را.

کامران قاسم پور را خراب نکرده ایم

رییس فدارسیون کشتی همچنین خاطرنشان کرد: نه حسن یزدانی و نه کامران قاسم پور، هیچ یک در شرایط مسابقه برای رقابت با هم نبودند. باید ۲۰ روز دیگر بروند مجارستان اما امروز در شرایطی که با هم مسابقه دهند، نبودند. باید جفت‌شان را آماده کنیم. اگر طبق چرخه حسن رسید که حق او است اما خدای نکرده حسن نرسید، کامران را نه خراب کرده ایم و نه از دست داده ایم.

تصمیم اتخاذ شده در مورد یزدانی ربطی به تیلور نداشت

«تصمیمی که فدراسیون کشتی اتخاذ کرد بعد از شکست دیوید تیلور برابر آرون بروکس وحذف او از المپیک بود. حذف تیلور چقدر در تصمیم اتخاذ شده تاثیر داشت؟»، دبیر در پاسخ به این پرسش گفت: اینکه بگویند به خاطر حذف شدن تیلور که رقیب همیشگی حسن یزدانی بود، این تصمیم را گرفتیم، درست نیست. حسن یزدانی طلای المپیک را دارد. ضمن اینکه طبق چرخه حق حسن یزدانی بود که به مسابقات برود. اگر وفایی پور در مسابقات قهرمانی آسیا اول می شد، حسن باید با او در رقابت انتخابی شرکت می کرد. اگر وفایی پور طلا نمی گرفت، حسن انتخاب می شد و حال این اتفاق افتاده است. باز هم می گویم بعد از صحبت با کادر فنی و برای اینکه متوجه شویم حسن یزدانی کجای کار است، این تصمیم گرفته شد. اصلا ربطی به تیلور نداشت.

واکنش به حذف تیلور و تاثیرش روی عملکرد حسن یزدانی

وی همچنین در واکنش به اینکه «حذف تیلور چقدر روی کشتی ایران و عملکرد حسن یزدانی تاثیر می گذارد؟»، گفت: اول اجازه دهید ببینیم تکلیف حسن یزدانی چه می شود اما به هر حال وقتی ورزشکاری حریف مستقیمش می بازد، اگر بگوید خوشحال نیست واقعیت را نگفته است. در واقع خوشحال می شود. من خودم هم حریف اینچنینی داشتم که باخت و خوشحال شدم. بعضی وقت ها بدنت به بدن یک حریف نمی خورد. این اصطلاح ورزشی است. اما گاهی او به ورزشکاری می بازد که تو همان ورزشکار برنده را به راحتی می توانی شکست دهید.

باید روی «آرون بروکس» حساب کرد

رییس فدراسیون کشتی در عین حال به «آرون بروکس» پدیده ۲۳ ساله که موفق به شکست دیوید تیلور شد، اشاره کرد و ادامه داد: اینکه فکر کنیم کسی که دیوید را برده است، حریف خوبی نیست، اشتباه است. وقتی یک نفر، قهرمان المپیک را شکست می دهد یعنی باید روی او حساب کرد.

حسن و کامران هر دو سرمایه هستند

دبیر در بخش دیگری از این گفت و گو با تاکید بر اینکه حسن یزدانی و کامران قاسم پور هر دو عزیز و سرمایه ما هستند، خاطرنشان کرد: آنها هر دو قهرمان دنیا و با احترام هستند. زمانی نبود که آنها را رو در روی هم قرار دهیم. شاید یه جاهایی می شد آنها را رو در روی هم قرار داد اما وقتی شرایط جفت شان را سنجیدیم به این نتیجه رسیدیم که زمان مناسبی نیست. به همین دلیل پلن A و B کردیم.

خواستم حرمت امامزداده را خودم حفظ کنم

رییس فدراسیون کشتی در پایان گفت: می گویند حرمت امامزاده به متولی آن است. الان متولی این کار من هستم. گفتم همه قهرمانان عزیز هستند و چهار نفر عزیزتر هستند که حسن یکی از آنها است. این ربطی به انتخاب شدنش و کشتی نداشت. حسن یزدانی طبق چرخه حقش بود اما کامران هم یکی از استثناهای دنیا و با اخلاق ها است که حالا حالاها با هر دوی آنها کار داریم.

کد خبر 6100016 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • کشتی آزاد انتخابی المپیک؛ جدال سرلک با ۲۶ مدعی جهانی
  • کار را تمام شده بدانید، تیم کشتی آزاد ایران در المپیک پاریس 5 نفره است
  • علیرضا دبیر، نام رسول خادم را حذف کرد
  • روایت علیرضا دبیر از تصمیم فدراسیون کشتی درباره حسن یزدانی
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • روایت جدید علیرضا دبیر از داستان خبرساز حسن یزدانی
  • بهرامی: سرلک کشتی‌گیری تمام عیار و بلوطِ ریشه‌دار ماست
  • روایت دبیر از تصمیم اتخاذ شده برای «یزدانی»/ربطی به «تیلور» نداشت
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • نظر محمدرضا طالقانی درباره رسول خادم و علیرضا دبیر و درخواست مهمش از رئیس فدراسیون کشتی | ویدئو