Web Analytics Made Easy - Statcounter

قهرمان پیشین کشتی فرنگی گفت: وزارت ورزش مگر از جیب‌اش سکه‌ می‌خرد که پاداش ورزشکاران را چند سال به تعویق انداخته و درنهایت با نرخ ۲ میلیون تومانی پرداخت می‌کند؟

بهرام مشتاقی، المپین کشتی فرنگی ایران در المپیک ۱۹۷۶ مونترال و سرپرست پیشین تیم ملی کشتی فرنگی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  پیرامون افت برند کشتی کشور طی سال‌های اخیر اظهار داشت: متاسفانه شاهد این هستیم که جذابیت رشته‌ کشتی روز به روز بیش‌تر از بین می‌رود و جوان‌ها جذب رشته‌های دیگری می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوای فوتبال که برای اکثریت جامعه مقبولیت و محبوبیت دارد، این روزها می‌بینیم که والیبال، بسکتبال، کاراته، جودو و تکواندو از ورزش ملی کشور در ابعاد همگانی جلوتر هستند.

دارنده مدال طلای بازی‌های آسیایی ۱۹۷۴ تهران در همین باره ادامه داد: به غیر از مسئله کرونا، واقعاً تماشاگران از کشتی فراری شده‌اند و دلیل‌اش هم به فقدان تبلیغات موثر در این رشته و وجود تبلیغات در رشته‌های دیگر مانند فوتبال است. رسانه ملی و صداوسیما خیلی به کشتی بی‌مهری می‌کنند و اصلاً کشتی را کنار گذاشته‌اند. از ۲۴ ساعت کنداکتور یک شبکه تلویزیونی ۱۸ ساعت به فوتبال پرداخته می‌شود و سهم کشتی ناچیز شده.

سرپرست اسبق تیم ملی کشتی فرنگی درباره آسیب به آینده کشتی ایران گفت: همین عدم توجه به مسائل این‌چنینی باعث می‌شود که دیگر جوان‌ترها سمت کشتی نیایند و الان آتیه کشتی کشور و آینده رشته اول ورزش ایران در تنگنا قرار بگیرد. قبلاً در هر وزن ۴ یا ۵ کشتی‌گیر مطرح داشتیم و واقعاً انتخاب ملی‌پوش سخت بود، اما حالا دیگر چیزی از آن روزها باقی نمانده.

مشتاقی در مورد عدم توجه مسئولین به کشتی‌گیران مدال‌آور بیان کرد: مسئولین وزارت ورزش و جوانان به مدالیست‌های کشتی توجه شایانی نمی‌کنند. وزارت ورزش مگر از جیب‌اش سکه‌ می‌خرد که پاداش ورزشکاران را چند سال به تعویق انداخته و درنهایت با نرخ ۲ میلیون تومانی پرداخت می‌کند؟ الان سکه شده ۱۰ میلیون تومان اما وزارت ورزش که سکه‌ها را از صندوق بانک مرکزی دریافت می‌کند، برای این مسئله کوتاهی کرد.

وی همچنین افزود: مسئولین واقعاً به کشتی‌گیرها و پیشکسوتان این رشته نمی‌رسند و الان می‌بینیم که مربی‌ها هم بیکار در خانه نشسته‌اند و زیرساخت‌ها درست نیست.

المپین پیشین کشتی فرنگی ایران در خصوص شانس کسب سهمیه کشتی فرنگی ایران در گزینشی‌های سال آینده گفت: به این ملی‌پوشان امیدوارم و فکر می‌کنم که در هر ۳ وزن سهمیه‌ها را کسب می‌کنیم. البته اگر در مسابقات آلماتی بتوانیم سهمیه‌ها را دریافت کنیم، خیال‌مان راحت خواهد بود چرا که مسابقات انتخابی المپیک بلغارستان سخت‌تر است.

بهرام مشتاقی درنهایت گفت: به تدابیر محمد بنا و عملکرد بچه‌ها خوش‌بینم و امیدوارم در تمام وزن‌ها نماینده‌ای در المپیک توکیو داشته باشیم. این مهم سخت است اما دور از دسترس نیست.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: وزارت ورزش کشتی فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۴۱۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسیدن علیرضا سرلک به المپیک با فرمول تکراری

قانون کسب سهمیه و حضور در المپیک که پیش از این در مورد چهار وزن کشتی آزاد و فرنگی اجرایی شد، درباره علیرضا سرلک نیز صادق خواهد بود. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، پیش از اعزام پنج نماینده ایران به مسابقات گزینشی آسیایی، عنوان شد که هر کسی بتواند در بیشکک سهمیه المپیک را بگیرد، خودش ملی‌پوش خواهد شد.

تیم آزاد ایران با رحمان عموزاد در 65 کیلو، حسن یزدانی در 86 کیلو و امیرحسین زارع در 125 کیلوگرم در مسابقات جهانی 2023 بلگراد سهمیه المپیک گرفته بود و سهمیه‌های کشتی فرنگی را نیز مهدی محسن‌نژاد در 60 کیلو، محمدرضا گرایی در 67 کیلو، محمدهادی ساروی در 97 کیلو و امین میرزازاده در 130 کیلوگرم در اولین گزینشی المپیک در صربستان به دست آوردند.

بنابراین شاگردان محسن کاوه با احمد جوان در 57 کیلو، یونس امامی در 74 کیلو و امیرعلی آذرپیرا در 97 کیلوگرم و تیم حسن رنگرز نیز با امین کاویانی‌نژاد در 77 کیلو و علیرضا مُهمدی در 87 کیلوگرم راهی مسابقات گزینشی آسیایی شدند که از این جمع فقط جوان در کسب سهمیه ناکام بود و چهار نفر دیگر مجوز شرکت در المپیک را به دست آوردند تا طبق وعده فدراسیون، صاحب دوبنده تیم ملی در المپیک نیز شوند.

علیرضا سرلک هم با همین فرمول به المپیک خواهد رسید. اگر او بتواند در استانبول سهمیه المپیک بگیرد، خودش نیز در 57 کیلوگرم نماینده ایران در بازی‌های المپیک پاریس خواهد بود.

پیش از این میلاد والی‌زاده و احمد جوان نماینده وزن اول ایران در دو مسابقه گزینشی قبلی در بلگراد و بیشکک بودند.

سرلک مدال نقره سال 2021 وزن 57 کیلوگرم را در کارنامه دارد.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • به فدراسیون فوتبال یک ریال پرداخت نکردیم/بیشترین اعتباربرای کشتی
  • سهمیه شنای المپیک بگیریم وایلدکارت منتفی می‌شود
  • بهرامی: سرلک کشتی‌گیری تمام عیار و بلوطِ ریشه‌دار ماست
  • ساعی: اقدام وزارت ورزش بی سابقه بود
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران
  • سرلک در جست‌وجوی آخرین سهمیه کشتی ایران
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • خیز ملی‌پوش کشتی آزاد برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک
  • رسیدن علیرضا سرلک به المپیک با فرمول تکراری