Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین، آش آلو یکی از انواع آش‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می‌شود و طعم اشتها برانگیز آلو که به خورد سبزی‌های معطر رفته، طعم بسیار باب طبع و لذیذی به این غذا می‌دهد. استفاده از آلو در آش باعث می‌شود که آش طعم ملسی پیدا کند که البته طعم آن هم باز بستگی به نوع آلویی دارد که در آن به کار می‌برید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آش آلو را می‌توانید در مدت ۶۰ دقیقه درست کنید.

از جمله خواص آش آلو به تب‌بر بودن و کاهش فشارخون آن می‌توان اشاره کرد و همچنین به دلیل طبع خنک یا معتدل آن برای تابستان و پاییز یک غذای بسیار مفید است.

طرز تهیه د و پیازه آلو ؛ غذای ساده و خوشمزه جهرمی‌ها طرز تهیه نخودپلو مکزیکی | نکاتی برای پخت سریع و آسان این غذا طرز تهیه ماش‌پلو | فوت‌وفن‌های خوشمزه شدن این غذای مقوی مواد لازم

پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
نخود: ۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی: ۱۵۰ گرم
آلو بخارا: ۳۰۰ گرم
رشته آش: ۲۰۰ گرم

روش تهیه آش آلو

۱- پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه‌ها را به همراه رب گوجه‌فرنگی کمی تفت دهید.

۲- سپس نخود و لوبیا را که از ۱۲ ساعت قبل خیسانده‌اید، به ظرف اضافه کنید و حدود ۲ لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.

۳- حالا آلوها را که یک ربع خیسانده‌اید، به آن بیفزایید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.

۴- پس از آن که رشته‌ها نرم و آش لعاب‌دار شد، شعله را خاموش کنید.

طرز تهیه آش آلو و لوبیا

آش آلو به شیوه‌های مختلفی درست می‌شود. تا الان با یکی از این روش‌ها آشنا شدید. در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه این آش خوشمزه با لوبیا را آموزش دهیم.

مواد لازم

پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ خوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ‌خوری
نخود: ۱۰۰ گرم
لوبیا چیتی: ۱۵۰ گرم
آلو بخارا: ۳۰۰ گرم
رشته آش: ۲۰۰ گرم

مراحل تهیه

۱- پیاز داغ را با مقداری روغن روی حرارت قرار دهید و ادویه‌ها را به همراه رب گوجه‌ فرنگی کمی تفت دهید.

۲- سپس نخود و لوبیا را که از ۱۲ ساعت قبل خیسانده‌اید، به ظرف اضافه کنید و حدود ۲ لیتر آب روی آن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا حبوبات پخته شود.

۳- حالا آلوها را که یک ربع خیسانده‌اید، به آن بیفزایید و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، رشته آش را اضافه کنید.

۴- پس از آن که رشته‌ها نرم و آش لعاب‌دار شد، شعله را خاموش کنید.

منابع: ماهنامه دنیای تغذیه، دلگرم

کد خبر 160944 برچسب‌ها آشپزی - دستور پخت غذاهای محلی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: آشپزی دستور پخت غذاهای محلی ۲ قاشق سوپ خوری اضافه کنید روی حرارت قرار دهید طرز تهیه پیاز داغ رب گوجه رشته آش آش آلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۹۷۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از پیشگیری آسان تا درمان مشکل

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک با توجه به نامگذاری ۹ می‌ مصادف با ۱۹ اردیبهشت بعنوان رز جهانی تالاسمی گفت: هدف از نامگذاری این روز، توجه به بیماران مبتلا، فراهم آوردن امکانات درمانی مطابق با استاندارد‌های جهانی و ترویج پیشگیری از تولد نوزادان تالاسمی است.
دکتر میرشفیعی افزود: تالاسمی یک  اختلال خونی ژنتیک است که به دلیل شکل گیری غیر طبیعی هموگلوبین و کم خونی ایجاد می شود که فرزند از پدر و مادر دارای تالاسمی نوع خفیف به ارث می برد.
او با بیان اینکه تالاسمی به دو شکل مینور و ماژور (شدید) وجود دارد، گفت: اختلال ژنتیکی تالاسمی از طریق ژن‌ها از والدین به کودک به ارث می‌رسد و زمانی که یکی از والدین یا هر دوی آنان حامل این ژن باشند، احتمال ابتلای کودک نیز وجود دارد و در صورت ابتلای پدر و مادر به بیماری تالاسمی مینور یعنی فُرم خفیف بیماری هستند ۲۵ درصد شانس ابتلا به بیماری تالاسمی ماژور ۵۰ درصد احتمال ابتلا به تالاسمی مینور و ۲۵ درصد هم تولد فرزند سالم وجود دارد که این بستگی به این دارد که کدام ژن معیوب از پدر و مادر را دریافت.
میرشفیعی افزود: بزرگ شدن جمجمه، بزرگ شدن استخوان‌های صورت، رنگ پریدگی و پهن شدن بینی از جمله علائم مبتلا به بیماری تالاسمی است و بیماری‌های قلبی، کلیوی، اختلالات تیروئید و پوکی استخوان به خاطر خون سازی غیرموثر از عوارضی است که این بیماری بر روی فرد می‌گذارد.
او گفت: خوشبختانه از سال ۷۶ تاکنون بروز بیماری تالاسمی در سطح استان نداشتیم و طی ۱۵ سال گذشته هیچ بیمار مبتلا به تالاسمی ماژور (شدید) متولد شده در استان نداشتیم.
رئیس گروه بیماری‌های غیر واگیر دانشگاه علوم پزشکی اراک دراستان ۱۳ بیمار مبتلا به تالاسمی وجود دارد که تحت حمایت‌های درمانی و پزشکی هستند و با رایزنی‌هایی که با وزارت بهداشت انجام شده این بیماران مشکلی برای دریافت دارو ندارند.
هشتم ماه می‌مصادف با ۱۹ اردیبهشت به نام روز جهانی تالاسمی نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • لازانیا رژیمی را به این روش بپزید + طرز تهیه سه مدل لازانیا
  • باز کردن آسان بست کمربندی با یک ترفند جدید (فیلم)
  • ویدیو/ طرز تهیه ماهی دودی؛ چاشنی غذاهای محلی گیلان
  • نحوه پخت یک غذای محلی با گوشت و کلم توسط آشپز مشهور آذربایجانی (فیلم)
  • اگر این بیماری‌ها را دارید غذای کنسروی نخورید
  • هفته اول خوب باشیم کسب سهمیه المپیک آسان خواهد بود
  • از پیشگیری آسان تا درمان مشکل
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • نوسان قیمتی گوشت قرمز از ۴۵۰ تا ۸۸۰ هزار تومان
  • طرز تهیه غذای هندی چوله پالک + فیلم